24 Ağustos 2007 Cuma

KAYIT YENİLEME

KAYIT YENİLEME

  1. Kayıt yenileme, öğrencilerin kendileri tarafından yapılır.

  2. Öğrenci sınava gireceği (Ara, Final, Bütünleme) yere göre Aöf bürosunu belirlemelidir.

  3. Kayıt belgelerini almayan öğrenciler, bulunduğu ilin AÖF bürosuna başvurarak belgelerini alabilirler.

  4. Seçtiğiniz AÖF bürosundan 1 yıl süreylke yararlanabilirsiniz. Yer değişikliği durumunda aynı öğretim yılı içine büro değişikliği yapılamaz. Sınavlara kayıtlı olduğunuz AÖF bürosu hangi ilde ise o ilde sınava girmek zorundasınız.

  5. İstanbul’daki SÖF bürolarına kayıtlı olan öğrencilerin ikametlerine yakın olan yerde sınava girmeleri için sınav merkezleri arttırılmıştır. Bu nedenle öğrencilerin en yakın sınav merkez alanını kodlamaları ulaşım açısından kendi yararlarınadır.

  6. İki yıl üst üste kayıtlarını yenilemeyen öğrencilerin, yönetmelikler gereğince kayıtları silinecektir.

  7. AÖF’ce talep edilen ve edilecek ödemeler zamanında yapılmalıdır. Aksi halde doğacak sonuçlardan fakülte sorumlu değildir.

  8. Basılı olarak gönderilen “Öğrenci Kimlik Kartı”ndaki bilgilerin size ait olup olmadığını dikkatle inceleyin. Sınavda problem yaşamamanız için “Kimlik Kartı”nıza, son çekilmiş fotoğrafınızı düzgün bir şekilde yapıştırınız.

  9. 1. Fasikül kitaplarınız kayıt yaptırırken size verilmektedir. Bazı derslerin ünitelerinin tamamı tek bir fasikülde toplanmış olabilir. 2. Fasiküllerinizi ilan edilecek tarihler arasında büronuzdan alabilirsiniz.

  10. AÖF kayıt büroları öğrencilerin ilk adresidir. Başvurularda “Öğrenci Kimlik Kartı”nız mutlaka yanınızda bulunmalıdır.

  11. Başvurularınızı AÖF büronuza ya da merkez (Eskişehir) bürosuna, yazılı olarak yapabilirsiniz. Başvurunuzu, ad, soyad ve öğrenci numaranızı yazarak imzalayınız.

  12. AÖF BÜROLARI: ülkemizin en ücra köşesinde öğrencisi bulunan AÖF, bu durumu göz önüne alarak 81 ilde ve Lekoşe’de olmak üzere toplam 78 büro açmıştır. Bunun yanında Eskişehir’de merkez büro bulunur. Amaç öğrencilere en kısa zamanda en iyi hizmeti vermektir

Hiç yorum yok: